2012. november 18., vasárnap

A Kétker-Étkem menüjén a Mézesélet receptjei!


.........mégpedig egész jövő héten!

Örömömre szolgál, hogy jövő hétre a  Kétker-Étkem a Mézeséletről választott recepteket az étlapi kínálatukhoz, így a budapesti olvasóim akár meg is kóstolhatják az általuk elkészített következő receptjeimet:

Húsgombócos tagliatelle
Fokhagymás ketchupos oldalas
Zöldborsós egytálétel
Citromos vajban sült hekk lilahagymával
Chilis bab-chili con carne
Pikáns mustáros tarja
Túróval töltött padlizsán
Csőben sült cukkini
Majonézes sajtos gombasaláta
Túrós mazsolás kuglóf
Csokis-meggyes torta

Aki esetleg nem ismerné a Kétker-Étkem ételfutár szolgálatot annak javaslom, hogy vessen egy pilantást a honlapjukra. Hogy miért is? 
Nekem nagyon pozitív volt az első benyomásom is Róluk, ugyanis egy kedves, családias/baráti hangulatú ételszállító cég jelent meg a szemem előtt. Mivel Én az esetek döntő többségében főzök, így nem szoktam ételszállító cégektől rendelni, de a munkahelyemen nap, mint nap szembesülök a különböző "tucat" ételszállító cégek kínálataival.
Azt hiszem, hogy a Kétker-Étkem valami egészen más.....Bori a tulajdonos, maga főzi az ételeket és miután áttanulmányoztam több heti étlapot is, szembetűnő volt, hogy mennyire változatos finomságok szerepelnek a rendelhető fogások között! 
Ami miatt még megérdemel több pirospontot is, az a környezettudatosságuk. Például az elkészült ételeket visszaváltható dobozokban szállítják ki mégpedig kerékpárral:)                            

A részletes menüről itt olvashattok bővebben:  http://ketkeretkem.sod.hu/news/


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails