2011. május 9., hétfő

Töltött gomba

A töltött paradicsomokkal együtt a következő fogást készítettem még el a hétvégén. Mivel nagyon szeretünk mindenféle gombás ételt, így azonnal nagy kedvenc lett ez a töltött gomba is. Biztos, hogy fogom még készíteni a jövőben ezzel a töltelékkel is, és más variációt is ki fogok próbálni.




Hozzávalók:
10 db nagyobb gomba (fehér csiperkét használtam)
15 dkg túró
2 szál újhagyma

olíva olaj
sajt a tetejére




  1. A gombákat tisztítsuk meg és vágjuk le a szárukat.
  2. Kevés olíva olajon fonnyasszuk meg a vékonyra szeletelt hagymát és az apróra szeletelt gomba szárakat. Sózzuk ízlés szerint.
  3. Vegyük le a tűzről, majd keverjük össze a túróval.
  4. Helyezzük a gombákat egy tűzálló tálba és töltsük meg a túrós masszával mindegyiket.
  5. Szórjunk reszelt sajtot a gombára.
  6. 200 fokon süssük készre.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails