2011. február 18., péntek

Update palacsinta

Semmi extra dolog, ez csak egy palacsinta. Azért mutatom be mégis, mert update, csökkentett szénhidrát tartalmú lisztből készítettem. Ebből kifolyólag "büntetlenül" lehet fogyasztani. El kell, hogy mondjam, hogy az, hogy nem a szokásos BL 55-ös lisztből készült, számomra semmit  nem vont el élvezeti értékéből. Végeredményként a sima lisztből készült palacsintához képest egy valamivel talán lágyabb tésztát kapunk. Mindenkinek ajánlom aki fogyokúra közben palacsintázni vágyik, vagy odafigyel a vércukorszintjére!
Receptet nem írok, mert abszolút úgy kell készíteni, mint a sima lisztből készült klasszikus palacsintát. Arra figyeljünk, hogy a liszthez majd a szokásosnál több folyadékot kell adnunk, mert felveszi a liszt.
Többek közt diabetikus lekvárral, kakaóval, pudinggal, vagy túróval fogyaszthatjuk!



Hozzávalók:
update (csökkentett szénhidrát tartalmú liszt)
tojás
édesítőszer
tej
szódavíz
olaj

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails