2011. február 7., hétfő

Csirkemell és gomba zöldbabbal

Amelyik étel egy héten belül kétszer is terítékre kerül Nálam, az egy darabig biztos nagy kedvenc is marad. Ez az ételt bizony így járt és biztos, hogy többször is fogom még készíteni. Csak azt nem tudom, hogy eddig miért is nem jutott eszembe ez a kombináció!?




Hozzávalók:
45 dkg fagyasztott zöldbab
30 dkg csirkemell
30 dkg csiperke gomba
olíva olaj
kb 5 dkg vaj
bors

oreganó



  1. Egy serpenyőbe öntsünk olíva olajat, valamint dobjunk bele egy darabka vajat.
  2. Tegyük bele a zöldbabot, sózzuk, és pároljuk meg.
  3. A gombát tisztítsuk meg és szeleteljük össze nagyobb darabokra. A csirkemellet kockázzuk fel.
  4. Abban a serpenyőben amelyikben a babot készítettük süthetjük a gombát és a húst is. Olíva olaj és vaj keverékén süssük nagy lángon a csirkemellet kb félig. Sózzuk, adjuk hozzá a borsot és az oreganot.
  5. Adjuk hozzá a gombát és süssük készre a csirkévell együtt.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails